Вечеря

Сідає родина до столу
У тихій вечірній порі
І мати все молиться Богу,
Щоб щастя він дав дітворі.
Коли посідають до столу
Й красується хліб на столі
І борщик червоний.Та мова
Чудова і тиха звучить...
Піднялась родина від столу
І разом промовила враз:
"Не будем сваритись ніколи
І Бог не забуде про нас!"


Рецензии