Живи в менi затаено i свiтло...
Не на моє ворожачи ім’я,
Така п’янка й по-юному розквітла
Серед моїх ілюзій та сум’ять.
Твори свої миттєвості високі,
Комусь палкі даруючи слова.
Тобі одній завдячує мій спокій, –
Дзвени в душі,
як музика жива.
Свидетельство о публикации №112030203280
Инна Приходько 22.10.2012 17:07 Заявить о нарушении