Тарас Шевченко
Вкраїни син ти був, Тарас!
І твої вірші незабутні
Живуть і досі, в серці, в нас!
Тож надихай нас і надалі!
І в пам'яті згадаючи,
Що у дитинстві ми читали -
"Як би ви знали, паничі"
**********************
Складати будемо ми вірші -
Гордися нами, наш Тарас!
- Про паничів і таке інше...
Хай вчитель заздрить...
та й весь клас!
Свидетельство о публикации №112030111528
Спасибо)
И- С ВЕСНОЙ ВАС!
Оксана Нездийминога 01.03.2012 23:26 Заявить о нарушении