Мынэ тут гондэ вси забылы

ЭксПловРэр плов ныЕК вш!
И шо такэ в жывДив вжэ хилых.
А! нет свийНинк лицьВиньСьК? То мы вш щас ЧырпайКиф пидКынь!

Канечно, нет на УхКрахИХне
СвойИХ ухЗех бычьКиф Ш.
И трэГА Й к Саше Жь, бачьце, бигТых,
Щоб  тыхо Виктор с… ВИЧь.

Ах, Змэи КиньСьКыйи лыхыйи!
Да Луку Б вам П пуд здухв!
Чы в нас ДощеНыця вжэ гындэ?
Чы й травка Е в ТыньКухнь?

Да! От быда! Й РахСийЯхв згынэ Ж.
Кали не даць авсаВл.
А той чы Савл, чы й, мо, й ВлагДикМирь
Вамп влаг прам вав влаГальк.

Ну-да, в ащадНах какСах згыНил
Уф БейлаРухСь дривЛянк.
Оно Ж кавун са ВухКрахИны Зь
ВакуЛин гонДах жда вж.

Да в нас туфт в варыМни, спахСИКбог,
Щэ й ф холоДа, Х, тыпЛянк!
От и товЧэм с товаРиш пиво Ш.
СмыТан жэ но в мента вш.

Но вот…чого Ж-то пак тут дыво:
Со щокый пит газь кать
Тут, оъх, уф Коцика щасьЛийВохр.
А ты Ж з мнятк мэд вкухШяв. От так ий лизэ Ж мнегКый знаК Сь,
Колы й паЖур щоКСь вжРав.
В раву Ш в равин з другШланг. 
 


Рецензии