Такый от у нас тут Пис Толь!

Мы гондэ и гындэ и там,
Дэ трэба всегда. Бо Ж щэ как
Вам даты чытыры пынька
О так, одным пальць.
Ага!

Зложылы мы еКСя стожка
ОднаЖды в хлыва и ты Ж бач,
Мы зарыкы вам и козла
Шэ, мо, тут и там?
Ну-да!

ОднаЖды мы ждав так дарма
Типа жэ и маму. Фсикда
Бо трэга вона Ж одноМаш,
ЕК Машк.
О! впрам!

То шо Ж тута за писТоля.
Спытайитэ вы Василя.
А дэ-то вин так нагучавсь
Жуваты и с рать
Типа Ж нахСтупаты на дрань.

Бо Ж в нас гондэ здесь всэ у саж.
ЕК как пудСказала ливачк.
Ну, Ж буквы начальны во там,
Ввырху й да й внызах.
Ах, вах!

А в небе жасМин росТВытав
У вас дэ когда, га, шпана?
Чы но однОМаш так пиСаць,
Как дзесь навуЧавсь?
Ну, в Чавсах дэсь в бацьк.

А я вот СяБе автЧував П
Щэ леПей, кали Б ходзь дзе з раз
УвБив бы якую Ж хоць твар,
Какда та на папк.

Так вот Наш Щупак вамп КараСь
И Дав Ж.

Бо Ж кущы цвитущы ныкак,
Ныяк ий ныйЕК ны улад,
Колы хоть розБыйсь, но подай
Засранцям 100 хат.

Ну, скажытэ зном вы, вытэ
Щось з некым КотКом шэ Ж бы ЕК.
И правильно: в Вильно повильн но й йидымо з Дид Бородид.
А, хы, БородДинЧык ны Ж СКИк
Вжэ Ж туфт ны й пры чым БР?

Ах, Дины вы, Димкый щынкы Ж!
Да нет у нас ий Бор Борыс,
Шо так ужэс вамп отщыкнэ
Сто танКый на Крэмль,
Що эх!..

Так хто Ж гэто дав вам щэ й щи й
Тут во ий товди,
Колы був еКСь Дидко Моризк
ЗуйСИМ ныц старый?

От то-то Ж, пынькы.
Мы с Пинска ий в МинСК.
И щэ раз с сто СИМ
До тых всэ Ж, ач, Симк, шо й кныжк сорок з двист вам впич Ш.
АлеКо Мы Дунь-Дич, и вы
Нас понять долЖны:
Хто сэрэ, той жны
В батьКив СИК хоч кив.

СпарТанэ ИваНович мни даВВ Крыл, шоб взлытив
Вжэ влад вэсь Янив
Са й Брытва Васыль.
Раз так Брыль ны мыл
Вам, вампирк.

Чырпак наш туды, дэ могылк
Оно кал всих шкилк.
Бо ВацКыль до нас ны ногы Б.
Ныколы. Бо вспив
ОпСракТык, бач, видьм Ж.

Эх, жукы Ж паразитк!
Но в гэтым Ж вся й жысьць:
Туды позвоны,
Сюды дай тивик.
Да й годэ Борыск.

А ты шо дав нимць?
Но швыгый с чытыр?
Чы нада ТоБи щэ й бы й Пылк? Чы й пилка з рыгЗинк?
Ну, в мяч шоб скоРий.
Да й на й кыл.

О так дэсь жэ й жыв той Трохым,
Шо КотаРу в брухо Ж чобит.
И дошку на школу вжэ Б мни.
Да ныц ны дишивк
Ны був ваш Дурный.

Иды подывы, шо за збир тут в Нади Ж з, хы, Рылович бы Ж!
Пылнуйтэ Ж хоть дни молоды.
Товди, мо, с Пин Сливк
Якый хоть дэ вж Биск.

Музей тут, птяшкы!
Но шэ рано йты.
От вмрэ Пан той сыв,
Товди й всэ й грыбы.   


Рецензии