Кохання из старого

                ***
Кохання- це чарівна казка,
Але не знаеш чим вона скінчится.
Кохання- нескінчена ласка,
Яку ти іноді боішся.
Кохання- свіжий подих, дотик почуттів.
Усе без чого ти не можеш жити,
Але й померти теж не можеш ти.


Рецензии