Навдивовижу свiтлi почуття...
У цього небом звабленого сонця!
Воно зійшло погідне,
ніби стяг,
Його вночі посіяли японці.
Не вберегли, – знялося, молоде,
Та й подалося безвістю блукати
І десь пропало, звісно.
А проте
Я чув, його затримали –
У Штатах.
Свидетельство о публикации №112022903205