Афганська прощальна

Проводжала мати сина у солдати
і не знала мати що в останній раз
не ввійде як завше до рідної хати
і не приголубить все завмерло враз

Пам"ятає мати проводи ті сина
на прощання підійшов припав на коліна
"Ти чекай рідненька свого сина ненька
час поверне швидко-тільки ти чекай"

Ось в руках у неї лист довгожаданий
"Все в порядку мамо я в Афганістані
не хвилюйся рідна ти моя матусю
скоро повернуся скоро поверну...........

Навіщо потрібна була ця війна
тисячі хлопців забрала вона
тисячі хлопців немов би орли
десь на на чужині в горах полягли

"Ой навіщо сину рідна ти дитина
поміняв світ білий на чорну хатину
на кого покинув рідну свою неньку
не погладиш мою голову сивеньку"

Рідні мої дорогі матері
хай ніколи не буде війни
хай печаль не приносять сини
тільки радість несуть хай вони!!!


Рецензии