Патриотическмй гимн
доки будемо терпіти ми оці всі муки
депутата й супостата вже терпіть не сила
Україно ти почуй голос свого сина
Україно чуй голос свого сина
хай жиє вільна соборна Україна
хай жиє вічно наш споконвічний
жовто-блакитний стяг
Гей проснись Богдане і ти Сагайдачний
киньте взір навколо-Україна плаче
братії лихії зашморг затягають
а тебе рідненька заживо зжерають
Україно чуй голос свого сина
хай жиє вільна соборна Україна
хай жиє вічно наш споконвічний
жовто-блакитний стяг
Браття всі до купи будьмо козаками
знайте щоб не сталось буде Бог із нами
вірю в Україну як в матір єдину
до скінчення віку тебе не покину
Україно чуй голос свого сина
хай жиє вільна соборна Україна
хай жиє вічно наш споконвічний
жовто-блакитний стяг.
Свидетельство о публикации №112022807663