Природа Укра ни

Небачена краса, природа України,
Нам бог її створив, і цій природі раді ми.
Нічого, що в нас пальми, не ростуть високі,
Нічого що немає, океанських хвиль.
Не гріємось ми, під жарким, маямським сонцем,
Не має в нас, Китайської стіни.
Природа наша, українська, незрівнянна,
Безкрайні, тягнуться поля,
Дніпро, широкий і могучий по Україні протікає.
Також у нас є ,Чорне море,є Крима пляжі золоті.
І з насолодою смакуєм, херсонські дині, кавуни.
Ростуть в нас,яблуні та вишні, який весною гарний цвіт.
Росте в нас, символ України, каштан цвітучий в нас росте.
А восени плоди червоні, лягають на домашній стіл,
З полів пшениця, собереться і перетвориться,
В пахучий хліб.
Є в Україні і Карпатські гори, що височіють до небес.
Ростуть тут сосни та смереки, річки прозорі, тут течуть.
На полонинах, бродять вівці,трембіта зачаровано звучить.
Вона співає нам, про Україну, куточок райський на землі.
Ми всіх, запрошуємо в гості, хто в Україні не бував,
Ми хлібом-сіллю, вас зустрінемо і ви побачите
На власні очі, яка красива в нас земля.


Рецензии