Нестримнiсть...
Мірою думок
Моїх оцінок...
Знову й знову
Я пронесу,
ввіллю в струмок
Своїх бажань.
Їм на підмогу...
Натхнення
полум’яних мрій.
А в тім натхненні -
невідомість
Моїх доріг...
І там палає твій
Вогонь,
вражаючий свідомість.
Палає він...
І в вогнищі святім
Згорають сутінки...
моєї долі,
Як в сяйві сонця
ніжно-золотім
Навік зникають
прояви неволі.
І в світлі сонця -
полум’я весни,
Моя нестримність
і ... щасливі сни.
Свидетельство о публикации №112022804370