Претензiйнiй дамi

 ( ж а р т )

Чи ж Вашу суть, оголену і сущу,
Втаять замкОві щIлини очей?
Облиште, вже давно її облущив
Од машкари надуманих речей.

Ні інтелект, осяяний словами,
Ні млосний жест опущених повік, –
На жаль, це не поєднується з Вами.
До речі, як і п’яний чоловік.


Рецензии