Мы вчера гудели провоДами!

Алекс, Хандр, с ханДрос щэ й рос Мин Херц.
А цикПер цикЧот РИКа Ш до каШиц,
Шо но дамкы полоЖы в КИСет.

ШАМА гондэ но одна, ты Ж бачыШ,
ШыкаЕйць на ейць ухСих МедзьВеДзь!
А ведзь МАША ВедзьМА Й одноМаш жа
Нам даВаля с МнявКа Пар Венец.

Шансы Е у нас шЕ, бачь, О, Васька Ш,
Ув ШакаЛый шакаЛад пайЕсьць.
Ий пайОК оно якыйСяк зграбНый
Ув Миколы, й то но в ШыйЛяйГейк.

ЗасВырбИлы й у й вырБы й дебилы:
Бый ёго! А то вин вэсь ув шэрСьць.
От чого добылыСя Ж Жабы-псих:
Ты оно товаРыш НиваЛид!

А дытэй ныМА Й а ны в БайЗэйКа Ж.
Шо ты скаЖышь скальПылям норыць.
И пылять, ИХракЮчых ф палянТаг:
О! Дывысь БотаНик НиКу Сь ИХсьць! Да. В НатТаши НАТО но вгоРИКл.
А Шато Бриль Ян чы Ж з Янов Цивк!


Рецензии