Мабуть

я,мабуть,підірву цей світ,
Я,мабуть,розтрощу ці стіни...
Мені надто замало літ,
Щоб перед кимсь підігнути коліна.
За тобою втомилася йти,
За тобою втомилася бігти.
Моє серце повинно цвісти,
Та в душі моїй зовсім не квіти.
Ти занадто мене тримаєш,
Я занадто тобі не потрібна.
Ти все знаєш,та не розумієш:
Я занадто тебе гідна!


Рецензии