БезЯдерНые зоны вы сосДали, Х, нам тухт?

Так в чом дила, КозЛовсьКый?
Що, пальЦав с пЯць загсГнухць?

Так вот чо вы тут гондэ!
Так вы вш ЕвРойСойХуйз?
А в ***Сцы бугДыкШь пукХахць на серВерНам веТрух?

Ах, та-та-та вам нужьНах.
Так на, загсСтрэльсь, одНуть.
А мы тут буДым з БуцОМ
Вамп сПяць Навук.

ТварДовскый в ДовсьКу Ш був дэсь?
Чы й ТёрКин ны щэ й тут?
То сцас достань-К гарМосКу С
Та скубХанэ Хтось буньк.

Тыча рыка кудЛата! РыкаЕйць на лёту!
Ах, вы Ш тут АнГил АньКинь!
А Я с Чапай ВахСюнь.


Рецензии