Квiти у волоссi

Хвилина, день і чисте небо
Обійми в полі двох сердець
Кохання, мрія, шлях до тебе
Остання мить…ще не кінець.

На що так схожі твої очі ,
Що сяють місячним вогнем
Бажання, мить і голос ночі
Збудили нас чуттєвим днем.

В волосся квіти заплітала
Під пісню радісних думок
З тобою вічність проминала
Неначе весняний струмок.

Раптова думка промайнула
І відблиск сонця у вікні
Ти серцем погляд мій відчула
Чарівні будуть наші дні.

Хіба учора ми як діти
Навчились грати у любов
Мовчи…ні слова, тільки вітер
Відчує як палає кров!

Турбота , пристрасть, поцілунок
Вже ніч попереду тремтить
Прийми від мене цей дарунок
Найкращу в світі ніжну мить.

Не треба слів заввишки з небо
Які погаснуть в безголоссі
Лиш тільки бачити у тебе
Чудові квіти у волоссі…











 


Рецензии
Олександре, випадково завітала на сторінку. Та вже перший прочитаний вірш зачарував.
Вдячна за поезію!
Наснаги та здійснення бажань.
з повагою, Надія.

Надежда Рубинская   09.11.2012 15:57     Заявить о нарушении