Мiй рiдний край

Мій рідний край,свята земля,
Земля моїх батьків.
До тебе лину іздаля
На крилах журавлів.


Омитий кров"ю  та слізьми,
Оспіваний в піснях,
Пшеничний лан та синь ріки,
Що бачу завжди в снах.


Де б не були - та завжди ви,
Прилините туди,
Де рідний дім,свята земля,
Де ви колись росли.


Рецензии
Згодна з тобою, Валентино, у нас дуже гарно, особливо на Синюсі біля млину. З повагою Жанна.

Ален Мак   02.03.2012 12:21     Заявить о нарушении