Зимонька

В білім танці сніг кружляє,
Вітер стиха повіває,-
Так холодная зима
Вже вступа всвої права.
Хмарами закрила сонце,
Загляда до нас в віконце,
І пита: "Де булоліто?
Чи в усіх хатах нагріто?"
За вікном мороз лютує,
Нам віконця він малює.
Розгулялась хуртовина,
Снігом все кругом укрила.
Вітер свище,завивє,
Всі сліди він замітає.
Ось так зимонька-сестричка
Працювала цілу нічку.
А як сонечко зійшло,--
Навкруги все зацвіло,
Заблищало,заіскрилось
Й до весни так залишилось...


Рецензии