Мары

Мары, мары, жаданні…
Усё дарэмна, час прайшоў,
Узрушылісь на світанні,
Але ты так і не прыйшоў.

Не ты не абяцаў,
Не гаварыў слоў кахання.
Толькі, хто мяняў
Позірк на спатканне?

На спатканне,
Якое зноў не адбылося.
Я чакаю твайго вяртання
Заўсёды… так павялося.
27.02.2012г. Ліка


Рецензии