Жаданн...
Каб здзяйсняць жаданні?
Мо Бог-кіраўнік?
Выбачай мяне…
Ці гэта прасіла?!!
Каб адчуць выгнанне?
Што не так рабіла?
Выбачай мяне…
Не магу спыніцца
І думкі плывуць.
Мабыць я чараўніца!
І людзі клянуць.
Клянуць за праўду, хлусню,
За нораў такі,
За мітусню
У розныя бакі.
27.02.2012г. ранне
Ліка
Свидетельство о публикации №112022709343