за романом у вiршах Маруся Чурай

Я йду на прощу, як Маруся,
Простіть мені гріхи мої.
Сьогодні я за вас молюся,
Та нащо чари ті мені?

Повірте, смерті не боюсь я,
Колись прийде і ваш черід.
Покірно й низько я вклонюся,
До розуму отих борід.

Я йду на прощу, Боже Милий!
Прости мені мої гріхи.
То гріх? Всевишній, я любила!
Як люблять землю, воду, хліб.

В святу неділю, помолюся,
Я на ікону святих лиць.
Я йду на прощу, як Маруся.
Та тільки ось..живий мій Гриць.


Рецензии