Божий Сын. на укр. яз
Більш двох тисяч років тому Божий Син прийшов до нас,
Дав Любов Свою народу, в Благодаті вічній спас!
Він прожив життя безгрішним, всім давав, та Сам не брав,
Був слугою людям грішним й від гріха їх всіх сціляв.
Йшли до Нього з міст далеких, всі, хто бачити хотів
Сина Божого й почути дивну річ із слів простих.
Хто Він є? Якого роду? Звідки Він прийшов до нас?
І, чи дійсно Він Син Божий та від чого мир Він спас?
Скільки має запитань всіх кожен з нас в наступний час,
Нам Господь відповідає: «Він – Іісус Христос, Він – Спас!
Всі Писання промовляють: «Прийде Той, Хто візьме все,
Грішників всіх оправдає, і пркляття понесе.
На Хресті помре Він в муках, в ад зійде та Бог Отець
Воскресіння й життя вічне дасть Йому Суд і Вінець!»
Тільки через Іісуса маєм ми до Бога шлях,
Тільки в Ньому Бог приймає наші душі і серця.
Так було зі мною, вірте, Бог не слухав моїх слів,
Тільки з вірою в Іісуса Він почув сердешний спів.
Зараз маю скарб дорожчий, маю я Любов Христа,
І Його завжди благаю, щоб дав вічне майбуття.
Щоб підтримку дав в роботі, шоб знесилення убрав,
Щоб Йому писала вірші й світ Іісуса прославляв!
Йдіть до Нього безумовно, відкривайте ви серця,
Щоб Господь там поселився – змінить Він усе життя!
***** ***** ***** ***** *****
Свидетельство о публикации №112022710913