Чому?

Чому твоя любов не море,
Чому скінчилася вона?
"Там де є радість, буде горе",
Тепер я знаю ці слова.

Чому твоя любов не хмара,
Що проливається дощем?
Кохати вічно я не стану,
бо не піду у твій гарем.

Чому твоя любов не зірка
Та, що , напевно, не згорить?
Нам не кричатимуть вже : «Гірко..»
Хіба що, буде гірко жить.


Рецензии