Кали в цебе маци да вельми жывая вж

Да й вот надься тута ув хамый
Хоть шо дэ побачыты.
Мы Ж но ноччу покажым малпыщам
Типа Медьведя на й шпалах.

А шэ ек в тэбэ й маты
Е шэ жывая,
То здрасТВуйтэ завСИКда й ужа й. Как снег весь растает.

Мы тут гондэ жмэмо во в Конюха й
В хайло Ж слышк сала.
А ны робымо дбайно
Дивана, хы, нанач.

Да, во натопЛяно хвайНынько й
Лянок танЦаваты БР
Ув братНя гРызпубЛицьКа Ш ваша,
Ах, мыла ХахЛяньДийКа Ж!

А мы хацим адДзикЛякЦар.
Ат пранцав с ХатаБычам.
Бо шо, мы хацяКаЕм,
Как ем какавух?

Ий вот: мы попаЛыся.
С попОМ гэтым, бачтэ.
ЗроБылы Ж нагана
СукПроць падла. Ну, Киска но позяхае, найимШысь смытаны.

А, в обшым, цикаво Ж:
Ну, хто кого трахнэ
На выбаРах РахШпыляв. Пуцин чы гоп-камПания?
От БиБиС и став тявКаты: 
Так! Бачтэ: тут батько ваш спыть з матро!
А в Сани в саванни сын странНый. Дэ Ж вин, той, зарыкы?

Ну, всэ мы, Мышы, Ж знайимо,
ЕК хто хавайиця од Ющынкы зарыкы.
Так шо в тень ясеня двай спрахЧымСяг, раз дав Тане правНика.
Бо хто Ж дэ отравлюЕйць
Главных вчыналныКый
Войн гарных
За й НАТО.

Всэ розобЕм! Всэ розЛайМАЙемаг!
Ий хай вжэ сранцы
Гируюць ГрузиЯйк
Та й ВкрайИйНай.

Бо Ж розДрогБыты запроста
Цилынькэ государство.
Ну, Ж, бы Ж ЮгоСлаВийКу Сь, владымо й Етвызь как бы-то.
От так Князь тут Владимыр
Да й з МойНойМАЙхОМ.
Мы Ж ны ДонСкыйи КохЗахЧихСтВовк.


Рецензии