Iociф i жонка Патыфара

             "І зьвярнула позірк на Язэпа жонка гаспадара
              ягонага і сказала: сьпі са мною. Але ён
              адмовіўся і сказаў жонцы гаспадара свайго:
              ...ён не забараніў мне нічога, акрамя цябе,
              бо ты жонка яму; як жа зраблю я гэта вялікае
              ліха і зграшу прад Богам?"
                Быцьцё 39:7,8,9

Прыклад   стойкасьці   мужчынам  ўсім  да  скону --
Ёсіф   не  парушыў   Божага   закону.
Каб   такая   баба   стала   спакушаць --
Я,  напэўна,  лёг  бы  з  жонкай   фараона!


Рецензии