Початок кола. уроборос

Почуваюся початком кола
зкованим зі своїм кінцем
поруч уроборос шепоче
немов сон
відганяє склизький та душний
в який провалююсь я
тільки-но вигляну
з очереття
сумнівів
що я не фінішую життя своє
коли мене не чутно зовні
бо я не починаюся
ніколи
ніколи...


Рецензии