Берегиня

Ти берегиня затишку й тепла,
Споконвіків життя всім дарувала.
Ти рідна мати,жінка та сестра,
З любов"ю ти про всіх усюди дбала.



Тендітна ,ніжна,лагідна завжди,
Красива,горда ніби лебідь білий.
Ти воїн-захисник під час війни,
Свою ти землю мужньо боронила.



Шануймо матір,жінку та  сестру,
Як берегиню усього народу.
Вклонімось їй низенько до землі,
Даруймо їй любов у нагороду.


Рецензии