***

Де ти, найрідніша людино, я тебе так чекаю і так люблю… Твою щиру посмішку мені, твої руки – і ми в раю… Тебе цілувати, з тобою сміятись – у цьому вся тайна життя… Любити й собою лишатись – а більше нічого нема… Коли буде важко, ми зможемо все… тому, що кохання і сила – то є одне… Коли ми заплачемо, ми віднайдем, що то є не страшно, що то все мине… І від прояву турботи серця битимуться далі… Любов – то є все, ну і що, що вже старість…


29.05.11


Рецензии