Кохання птах

Кохання птах у вирій відлетів...
назад чомусь вертатися не хоче...
Мені самотність тільки залишив...
Про щастя мрії в снах лише щоночі...

Мій птах! Прилинь! Я серце відчиню...
Хай змінить сум веселка кольорова!
Не залишай одну мене, молю...
Так тяжко в світі жити без любові..


Рецензии