С. Андреевой

Найчарівніша  дівчина у світі
Неначе квітка ,виросла з дощем
Твій образ мов би сонце у зеніті ,
Що марить мріями ,
і мрія -сама є .

Можливо лиш побачити твій світ ..
Думками і дощами навесні
Скажи мені ,чому б і ні ?
Найчарівніша дівчина в моєму сні .

24.02.12


Рецензии