Вк-регион-городише
Назвав її я «РЕГІОН».
Місця ми перші занімаєм,
У лізі під названням « ЗЛАТОГОР».
Тренуємося ми, у 3-школі,
Наш « РЕГІОН», це дружній колектив.
Допомагає, начальник наш районний
Ганжа Олександр Миколайович, зовуть людину цю
Ми любим спорт, ми любим волейбол,
Мій син Вадим, допомагає мені у всім.
Ви знаєте не просто мати волейбольний клуб
Та любимо ми гру, захоплюючу і красиву
Ми звемо гру цю просто волейбол.
Свидетельство о публикации №112022503764