не имея границ боли

Не шукай цей простір

Він безмежний

Один лише постріл

Зробить все як належно

Ти хитатимеся з болю

Чи то від алкоголю

Я питатиму що з тобою

А ти закриватимеш долоні

Я кричатиму не покидай!

Зриватимусь спросоння.


Рецензии