Полюби мене
полюби!
Покохай-но мене такого:
Повним болю,жалЮ й журби,
І відчАю украй сумного.
Полюби і сьогодні
прийди,
Взавтра пізно буде й не треба...
Виручай нас обох з біди,--
Бо немає судьби без тебе!
Знай,колись я до тебе
ішов..!
Та спіткнулась моя дорога
Об нетвердості підошОв:
І здолала любов знемога...
Ти ж тепер не здавайся,--
борись! --
І не втратимо перемогу !
Ти сильніша!
Прийди-з'явись:
Хай здолає любов знемогу..!
Свидетельство о публикации №112022501535
Людмила Юферова 25.02.2012 12:59 Заявить о нарушении
Оксий Ожына 26.02.2012 03:46 Заявить о нарушении
Людмила Юферова 26.02.2012 11:47 Заявить о нарушении