Спасиння в Иисуси. укр

21.04.2009г.
          
 
Бог нам дав по благодаті будувать своє життя.
На основі слів Біблейських, що від Господа Христа.
Ці Слова богодуховні, ці Слова для нас вода,
І, коли є спрага в тілі, напояє нас вона.
Гріх вогнем зжигає долю, не дає крилам летіть.
Гріх не може бути поруч з світлом Божим, він в пітьмі.
Зло, відчасу,як існує, людям знехтувало зір,
Тому їм дивитись важко на красу снігових гір.
Бог вкриває гори снігом, Бог показує красу.
Знає Він де Рай існує і, що буде суд всьому.
Суд над всім віддав Він Сину, бо страждав Він на хресті.
Забезпечив нам свободу, щоб зустрітись в Вічності.
Любі друзі, хто з вас знає, як дісталась воля ця,
І  якою  Бог ціною викупив нас у гріха?
Розпінали Бога – Сина, насміхалися над Ним,
В серце списом уколяли і від болю помер Він.
Потекла вода із кров’ю. «Сину рідний,Сину Мій!»
Біль та відгукнулась громом і замовк  Отець на мить.
Боже, люди, що зробили? Ні, немає страху в вас,
Ви знущатися хотіли, а Він всіх любов’ю спас!
Претерпів знущання світу, Бог Іісуса  воскресив,
Посадив на трон з Собою, все Йому Він підкорив.
І тепер, по Волі Божій, маєм радість ми в Христі,
Дух Святий допомагає бути Царству на землі!

               ******    ******    ******


Рецензии