Симья - цэ щастя в Господи! укр
До Бога я серце своє прихилю
Бо тяжко мені, коли знати хочу
Я відповідь лише одну у житті:
Навіщо, Господь, я у світі живу?
Живу, бо життя дав мені мій Отець,
І в Нього любові моєї вінець.
Найкращому Богу у світі служити,
І всім, що Він дав у житті дорожити.
Сім я – найдорожче, що дав Він мені:
Є донька, є син, любий є чоловік.
А ще, найдорожча дитина є в нас,
Онука Вікторія скрашує час.
І зятя хорошого Бог нам послав,
Щоб донечці щастя й любові додав.
Усім Богу Вічному вдячні всі ми,
Живе Бог у світі, і в нашій сім’ї.
Я Богу подяку весь час приношу,
Бо з Ним тільки добре я жити спішу.
Ви, люди, пізнайте Його благодать,
Без Нього вам щастя в житті не придбать.
А, щоб найкоротшим до Бога був шлях,
Покличте до себе, Він тут, у дверях.
Він жде того часу, щоб кожен із вас
Покаятись встиг у своїх всіх гріхах!
****** ******
Свидетельство о публикации №112022408769