Що значить бути козаком?

Що значить бути козаком?
Це вам не просто гарне тіло
Це не махати кулаком
І не сидить отак без діла.
Це не носіння шаровар
І не стрижіння оселедця
Це не бажання до розваг
Це має бути десь від серця
Козак – це в глибині душі
Такого справжнього мужчини
Якого очі лиш одні
На все життя і полонили.
Козак це духу міць і плоті
Це гордість батькових життів
І за сім`ю він як на фронті,
Усе життя віддать волів.


Рецензии