Я все в ддам
Я вже віддав себе, тобі.
Віддав я серце і віддав я душу,
Кохання я віддав своє тобі.
Віддав тобі своє я тіло,
Чоло своє, свої вуста.
Чого ж ти хочеш ще, чого ти хочеш.
Чого мовчиш, не знаю я.
Не знаю я, що ще тобі віддати,
Усе що міг, я все тобі віддав.
Віддав я все, та ти така холодна,
Холодна ти до мене, як зима.
Як лід твій розтопити, я не знаю,
Скажи мені кохана, ти скажи.
Я все віддам тобі, ти знаєш,
Ти не мовчи, скажи мені, скажи.
Свидетельство о публикации №112022406297