Моя кохана, руку дай менi...
Несправедливість нанесла
удар жорстокий.
Моя кохана, боляче мені -
За біль твою… І я не одинокий.
Моя кохана, руку дай мені,
Підтримку серця
через жар в долонях -
Відчуй… Відчуй як силу віддаю тобі,
Збагачуючи сивину на скронях.
Моя кохана, біль твоя пройде.
Свої серця з’єднавши
в вірній силі,
Ми вистоїмо… Доля поведе
Нас в час другий,
де будем ми щасливі.
Свидетельство о публикации №112022402944