Два поцiлунки до кiнця життя...
Дві мрії, зморені в дорозі...
І доля знов - на квіти і сміття
Розділить душу на порозі.
Два поцілунки - різні береги,
Не обіцянки, не слова пророчі.
Не пісня через полум’я туги
І не світанків роздуми дівочі.
Два поцілунки - вітер перемін
Тримає чіпко і зухвало руки.
Два поцілунки - тільки я і ти...
І спогади нестриманої муки.
Картинка iз iнтернету
Свидетельство о публикации №112022402530
Русалка Лая 23.03.2012 01:01 Заявить о нарушении
Владимир Великодный 23.03.2012 01:05 Заявить о нарушении