Почуття

Сліпі думки і почуття,
всі шляхи путають буття,
куди ідти, кого триматись,
кого любити, с ким брататись,
для кого жити і вмирати,
з ким день ділити,а зким спати.
Чого цуратись і боятись,
З чого радіти і сміятись?


Питань багато, ціль одна
жалоби чашу пий до дна,
Як вип'єш все це до світання
здійсняться всі твої бажання,
Минеш ти горе і розлуку,
самотності забудеш муку.
Бо лиш той щастя має,
хто горе з мужністю долає.


Рецензии