всесвiТИ

Світанкові роси я зберу докупи
І в липневу спеку принесу в твій дім.
На чолі твоєму - прохолодні руки,
А в моєму серці - спрага почуттів.

Ти відкриєш очі, посміхнешся літу
І мене запросиш у своє життя.
Що у твоїх мріях? Довголіття? Діти?
"Лиш любов", - сказала молодість твоя.

Що ж, давай любити ці ліси навколо,
Невгамовну річку, квіти польові,
Яблуню квітучу біля твого дому,
Запашну суницю у густій траві.

Під жагучим сонцем виростають крила
І несуть кохання у нові світи.
Я люблю цей Всесвіт невимовно щиро,
Бо по ньому ходиш і смієшся ТИ!


Рецензии
Чарівні віршовані рядки!!!

З повагою і теплом, Юрій!!!

Прокопенко Юрий   23.02.2012 14:19     Заявить о нарушении
Щиро дякую Вам :)

Диана Петренко   23.02.2012 18:57   Заявить о нарушении