Пiсля розриву...
Людина рідна стала вже чужим,
На мить стає все гірше, гірше,
Та серце виявляється німим…
Кінець тому, що ятрило всю душу,
Початок нового, але бринить сльоза,
Я не стою! Ось, ось я з місця зрушу!
Але як тяжко!! Знов вона чужа.
Зв’язок збудований роками,
Не вийде просто розірвать,
На серці буде розпач, камінь,
І сам собі ти будеш докорять.
Але щось втративши, ти створюєш можливість,
Нові моменти вже готові у життя,
Майбутнє настає, ти пам’ятай його важливість,
Ти йди вперед! Будуй нові чуття!
Не забуваючи про те, що було,
Твори себе мов з чистого листа,
Ти так живи, щоб в серці полум’я загуло,
Щоб щастя дійсного сліпила красота!
Свидетельство о публикации №112022306827