Жiнкою
Цілуй холодні стегна. Вплітайся змією між ніг.
Не дряпай до крові спину. Цілуй отруйно і солодко.
Постпанк стає саундтреком для наших утіх.
Я чую його глухі тягучі акорди.
І я намагаюсь вкусити твій запах диму.
Важко зітхає спітніло-замучена кахля.
В грудях метастазує пекучий стимул.
Я вириваю з легенів останній видих.
Я розтікаюся соком тобі на долоні.
Я розчиняюся в гострих спазмах кохання.
Лишаю твої відбитки в моєму лоні.
Боже, спасибі за те, що створив мене жінкою.
Свидетельство о публикации №112022306120
Мария Лихошерстова 26.02.2012 15:44 Заявить о нарушении
пфф. а то))
Мария Лихошерстова 26.02.2012 17:33 Заявить о нарушении