***

Десь на світі є країна,
Де, нажаль, сказать не можу.
Та вона десь гомоніла,
Десь шукала себе, може.

А війська у ней покірні
(може ні, та я не знаю).
Та ось люди в неї сильні,
Ось чому я вам бажаю:

Слухать радіо, читати
Та дивитися новини.
Та країну прославляти.
З днем, вас, військо України!


Рецензии