Я не обрана...

Я не обрана, я не існую.
Тільки біль все серце пече.
Та не знаю - навіщо сумую?
Не повернеш, не повернеш тебе.

Я не обрана, я не повинна
Міцно так тримати тебе.
Та скажи мені, в чому я винна?
Та за що так караєш мене?

Я не обрана, скільки казати?!
Ти вже вільний - залиш ти мене.
Не повинен мене ти кохати,
Тільки я все кохаю тебе!


Рецензии