Вiзьми мою силу, кохана, вiзьми...
кохана,
візьми -
Натхненням і радістю,
серцем прийми.
Візьми мої очі,
візьми почуття.
Візьми мої мрії,
частину життя.
Візьми відчайдушшя,
сміливість,
думки
Трояндами, що подарив
залюбки.
Візьми моє щастя,
здоров’я і сни,
Візьми красотою
моєї весни.
Візьми мою силу,
кохана,
візьми -
Натхненням,
трояндами,
сяйвом весни.
Візьми сновидіннями
і почуттями,
Візьми відчайдушшям,
здоров’ям,
думками...
Візьми мою силу,
кохана,
візьми.
Свидетельство о публикации №112022302839
Шутка.
Варуб 23.02.2012 09:43 Заявить о нарушении
Владимир Великодный 23.02.2012 10:25 Заявить о нарушении