Ода жiнцi
Вогнем жадань палають очі,
Зникають зморщки,грає кров,
Пружніє тіло-мов дівоче.
Стає прудкішою хода,
Блукає усмішка лукава.
Яка в цей час ти молода!
Яка велична-ніби пава.
Летиш на крилах,ніби птах,
Долаєш біль і перешкоди,
Цвіте кохання у очах,
Серед похмурої погоди.
Я піднімаю свій бокал
За ту,що вміє так кохати,
Що вміє щастя куштувати.
За неї підніму бокал.
Свидетельство о публикации №112022202664