Лист до старого друга

Мiй друже! Я пишу до тебе.
Прийми мої слова привiту!
Всi почуття, як сонце в небi,
Несе душа моя вiдкрита.

Як ти? Дружина, мати, дiти?
Здоров'я? Клiмат на роботi?
Я теж хотiв би розповiсти
Про справи добрi i турботи,

Якi хвилюють... Милий друже!
Так не мовчи! Пиши листа!
Бо я чекаю! Дай нам Боже,
Щоб мрiя здiйснилась свята:

Щоб ми колись зустрiлись знову,
I щоб побачив я тебе!
А поки, друже, будь здоровий!
I поцiлунок вiд мене!


Листопад 2002 р., Крим


Рецензии