Чуття

І в кожній бачити її
У силуеті проти сходу,
Та спогади ховать свої
Про невимовну вроду.

У буквах бачити ім’я,
Те, що тривожить душу.
Читати в них: «Ти не моя»
Тепер постійно мушу.

Постійно чути голоси
З словами: «Я ж кохаю».
В полоні бути у краси,
Як бути з цим не знаю.

Запах відчувать такий,
Що голову дурманить.
Зробила вибір не легкий,
Мене ж кохання манить.

Душа, без утиху, кричить,
Кричить, а потім плаче.
А твоє серденько мовчить,
Не розуміє наче…


Рецензии