Гуля Масляна

Гуляє Масляна, сміється,
Пече Даждьбогові- Ярилу свого рум’яного млинця,
Мчить на санчатах як на крилах до мрій веселого збуття,
Палить опудало зимове, як символ подолання бід,
Розваги розквітають  знову,
Як перший весняний привіт,
І так минає рік за роком,
Десь там сховавсь суровий піст,
То там далеко……..
Ось в захмаррі млинець рум’яненький завис,
Простяг  промінчики над полем,
Торкнувся щік, вщипнув за ніс,
І з лементом  пташиним знову,
Весну  додому нам приніс!
20.02.2012 


Рецензии